Kunst & Kaffe – for voksne

Vi arbejder med begrebet parafraser. Parafraser er en fri bearbejdning af en anden kunstners værk. For at det kan kaldes en parafrase, skal man kunne få øje på sit forbillede. Genkendeligheden er der således stadigvæk. Dette opfattes ikke som kopi, men et selvstændigt værk.

“Parafraser handler både om at se bagud og fremad på én gang. At være bevidst om den kunst, der er skabt og bruge den som afsæt for et nyt værk. Der foregår en billed-dialog, som kan være stimulerende og udvide ens billedbevidsthed.” Citat fra Temaer i billedpædagogik af Søren Elgaard.

Parafrase- måden at arbejde på, er tænkt som en hjælp, da det kan være svært, alt efter hvilket niveau du er på, at skulle tænke et motiv ind på et hvidt styk lærred eller papir. Alternativt kan du også sagtens arbejde mere intuitivt med blyant, farver og pensels strøg og egne ideer. Der er selvfølgelig også mulighed for, at arbejde med dine allerede påbegyndte værker.

Jeg stiller alle materialer til rådighed og så er der mulighed for både at fordybe sig i tegne og/ eller maledelen. Forløbet foregår ud fra en faciliterende tilgang, hvor jeg er til rådighed med sparring, guidning og en motiverende og inspirerende tilgang ud fra det jeg ved og det jeg ser. Der er også plads til snak, kaffe/the og rødvin mens vi arbejder.

Kunst & Kaffe for voksne foregår som et månedsvis forløb.

Back to Top