Børne/ungehold 7 – 17år

Jeg vil gerne give inspiration, tegne og male glæde videre til børn og unge.

Kunne du tænke dig et frirum med plads og tid til fordybelse, kreativitet, inspiration og nærvær. I et miljø hvor man kan inspirere hinanden?

En eftermiddag om ugen, kan man være sammen med andre (max 6 på et hold) der har lyst til at fordybe sig i samme interesse med at tegne og male.

Vi vil arbejde med at tage udgangspunkt i det vi ser omkring os, på nettet, kunstbøger, kunstbilleder. Det handler om at kigge efter og det handler om at lade sig inspirere. Samtidig skal vi bruge vores fantasi og skabe ud fra vores indre billeder.

Forløbet er bygget op over 10 gange, hvor vi sammen tager udgangspunkt i hvor du er i din tegne og male udvikling.  Sæsonen sluttes af med en udstilling.

Uanset niveau vil du opleve at blive bedre og bedre og opnå følelsen af at mestre. Og selv når tegningen eller maleriet driller og ikke vil det som du vil – for tro mig sådan bliver det også. Så vil du lære at komme videre derfra, ved at lære at ændre eller justere din kurs og således vil det blive en styrke. Så den vigtige sætning bliver: “Lad mig prøve det. Lad mig springe ud i det. Hvad er det værste der kan ske?” 

Alle materialer er inkluderet i prisen. Du vil få din egen skitsebog. Der vil være maleskjorter, samt papir, blyanter, kul, pensler og akrylmaling i god kvalitet. Der vil altid være plads til snak og lidt at spise undervejs (saft, kiks og the tilbydes hver gang). Det eneste du skal, er at møde op og have lyst til at være kreativ. 

Tegne og maleskole hold med børn og unge er meget mere end ‘bare’ at tegne og male. Det er selvfølelse sat i spil, at være, at turde, at være sig selv, at handle, at være i et fællesskab. Alt sammen for at styrke ens selvfølelse og at høre til i verdenen.

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert” omskrevet citat: Pippi Langstrømpe.

Her lærer man at ‘ Se med andre øjne’. Du må rigtigt meget, fordi det kaldes kunstnerisk frihed. Samtidig er der nogle grundlæggende tegne og maleteknikker som kan være godt at vide. Herefter kan rammerne springes og vi kan åbne op for den personlige streg. Der hvor man tager en chance og maler en farve fordi man kan lide den og ikke fordi at maleriet SKAL være på en bestemt måde.

Du får færdigheder og erfaringer i at arbejde med bla. blyant, kul og akrylmaling. Lys og skyggelægning, iagttagelsetegning, maleteknikker samt kendskab til elementer af farvelære.

Back to Top